Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Vožnja u naselju

Vozeći cestom s jednosmjernim prometom približavate se zaustavljenom autobusu kao u situaciji prikazanoj na slici. Kako ćete postupiti?


	Vozeći cestom s jednosmjernim prometom približavate se zaustavljenom autobusu kao u situaciji prikazanoj na slici. Kako ćete postupiti?
oprezno obaviti obilaženje autobusa
predvidjeti mogući nailazak djece ispred autobusa
što brže obaviti pretjecanje autobusa

Informacije

Vozila koja organizirano prevoze djecu označavaju se posebnim znakom. Ti znakovi stoje s prednje i stražnje lijeve strane vozila. U situaciji kao na slici moram predvidjeti mogući nailazak djece ispred autobusa.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.