Prometni propisi i pravila / Vožnja u naselju

Koji su zahtjevi vožnje u gradu?


	Koji su zahtjevi vožnje u gradu?
stalna pozornost i predviđanje opasnosti
pravodobno uočavanje i reagiranje
vožnja bez uvažavanja i tolerancije

Informacije

Vožnja u gradu traži od vozača stalnu pozornost, pređviđanje opasnosti, koncentraciju, pravodobno uočavanje i reagiranje, brzo, točno i propisno rješavanje složenih problema, uz konstantnu toleranciju, uvažavanje i poznavanje ponašanja ostalih sudionika u prometu.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.