Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Vožnja u naselju

Koje su moguće opasnosti za vrijeme vožnje raskrižjem s kružnim tokom prometa s dvije prometne trake?


	Koje su moguće opasnosti za vrijeme vožnje raskrižjem s kružnim tokom prometa s dvije prometne trake?
povećan broj potencijalnih točaka sudara
postupci mijenjanja prometnih traka
opasna i neželjena skretanja ulijevo

Informacije

Raskrižja s kružnim tokom prometa s velikim brojem ulaznih prometnih traka i traka koje su u kružnom toku povećava broj točaka sudara, a zbog velikog broja vozila, prevelike brzine kretanja i nepredvidivih postupaka preplitanja i mijenjanja prometnih traka, treba voziti oprezno.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.