Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

Prometni propisi i pravila / Vožnja izvan naselja

Zbog čega je pretjecanje dugih vozila i vozila s nadgrađem predstavlja posebno veliki rizik?

<p>
	Zbog čega je pretjecanje dugih vozila i vozila s nadgrađem predstavlja posebno veliki rizik?</p>
zbog toga što je smanjena preglednost
zbog toga što se povećava put pretjecanja
zbog toga što se smanjuje put pretjecanja

Informacije

Posebno veliki rizik predstavlja pretjecanje dugih vozila i vozila s nadgrađem jer ona zaklanjaju pogled, ograničuju preglednost, smanjen je bočni razmak, a povećava se vrijeme i put pretjecanja. Zato vozač treba pretjecati samo ako je uvjeren da to može sigurno obaviti.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.