Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Vožnja izvan naselja

Zbog čega je pretjecanje dugih vozila i vozila s nadgrađem predstavlja posebno veliki rizik?


	Zbog čega je pretjecanje dugih vozila i vozila s nadgrađem predstavlja posebno veliki rizik?
zbog toga što je smanjena preglednost
zbog toga što se povećava put pretjecanja
zbog toga što se smanjuje put pretjecanja

Informacije

Posebno veliki rizik predstavlja pretjecanje dugih vozila i vozila s nadgrađem jer ona zaklanjaju pogled, ograničuju preglednost, smanjen je bočni razmak, a povećava se vrijeme i put pretjecanja. Zato vozač treba pretjecati samo ako je uvjeren da to može sigurno obaviti.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.