Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Vožnja izvan naselja

Zašto je pretjecanje jedna od najopasnijih radnji vozilom u prometu na cesti izvan naselja?

zato što se vozilom prelazi na prometnu traku za vozila iz suprotnog smjera
zato što je teško procijeniti brzinu i duljinu puta pretjecanja
zato što se skraćuje vrijeme reagiranja vozača

Informacije

Pretjecanje je jedna od najopasnijih i najsloženijih radnji vozilom u prometu na cesti: 1. ne poštuje se zabrana pretjecanja, 2. premali bočni razmak i loša procjena duljine preglednosti za pretjecanje, 3. vozač ignorira opasnost, 4. pogrešna procjena prostora za povratak nakon pretjecanja, 5. pretjecanje se obavlja većom brzinom vožnje, 6. vozilo prelazi u prometnu traku za kretanje vozila iz suprotnog smjera, 7. nekada je teško procijeniti pravi trenutak za pretjecanje, 8. procjena dužine puta pretjecanja, 9. procjena brzine vozila iz suprotnoga smjera, 10. moguća pogreška u procijeni razlika brzine vozila koje pretječe i koje se pretječe, 11. teško je predvidjeti reakciju i postupak vozila koje se pretječe,

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.