Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Vožnja izvan naselja

U kojim je situacijama potrebno povećati vremenski razmak u vožnji između vozila od dvije sekunde na tri sekunde?

ako vozilom upravljaju mladi vozači s nedovoljno vozačkog iskustva
ako je magla, mokar i sklizak kolnik
ako se vozi iza vozila koje prevozi životinje

Informacije

Vremenski razmak od dvije sekunde za mlade, nedovoljno vješte i neiskusne vozače nije dovoljan, pa ga je u nekim situacijama potrebno još povećati na tri sekunde, npr. 1. ako vozač vozi po magli, 2. ako vozač vozi po mokrom kolniku, 3. ako vozilo vuče prikolicu, 4. ako vozilo iza drži premali razmak, 5. ako vozi iza motociklista, mopedista ili biciklista

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.