Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Vožnja izvan naselja

Smije li vozač vozilom pretjecati u situaciji prikazanoj na slici?


	Smije li vozač vozilom pretjecati u situaciji prikazanoj na slici?
ne smije jer postoji zabrana pretjecanja
ne smije jer je ograničenje brzine 80 km na sat
smije jer je naznačen prestanak zabrane pretjecanja

Informacije

Vozač u ovoj situaciji smije pretjecati jer je naznačen znak (C11) "prestanak zabrane pretjecanja svih motornih vozila osim mopeda". Prometni znak (C11) "prestanak zabrane pretjecanja svih motornih vozila osim mopeda" - označuje mjesto odakle prestaje zabrana pretjecanja svih motornih vozila osim motocikala bez prikolice i mopeda.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.