Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Vožnja izvan naselja

Prometna traka kojom vozite završava kao u situaciji na slici. Kako ćete postupiti?


	Prometna traka kojom vozite završava kao u situaciji na slici. Kako ćete postupiti?
propustiti vozila koja se kreću desnom trakom
ne ometati vozila u koloni u koju se uključujete
voziti prije vozila koja se kreću desnom trakom

Informacije

Ako na cesti jedna prometna traka završava i promet se preusmjerava na samo jednu prometnu traku, dužni smo se ponašati na sljedeći način: 1. u prometnoj traci koja završava vozila koja su se kretala njome trebaju propustiti vozila u koloni koja nastavlja vožnju, odnosno vozila u prometnoj traci koja ne završava, 2. kolona koja mijenja prometnu traku propušta vozila iz kolone koja nastavlja kretanje bez ograničenja, 3. vozila koja mijenjaju prometnu traku ne smiju ometati vozila u koloni u koju se uključuju

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.