Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Vožnja izvan naselja

O čemu ovisi duljina puta pretjecanja?


	O čemu ovisi duljina puta pretjecanja?
o duljini vozila koje dolazi iz suprotnog smjera
o duljini vozila koje se pretječe
o razlici brzina vozila koje pretječe i koje se pretječe

Informacije

Duljina puta pretjecanja ovisi: 1. o brzini vožnje kojom se pretječe (veća brzina, kraći put) 2. o razlici brzina vozila koje pretječe i kojeg se pretječe; što je razlika veća, put pretjecanja će biti kraći i kraće će biti vrijeme potrebno za pretjecanje. Sigurnosno pravilo govori da razlika u brzini mora biti najmanje 20 km/h. 3. o duljini vozila koje pretječe i duljini vozila kojeg se pretječe

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.