Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

Prometni propisi i pravila / Vožnja izvan naselja

Na koje opasnosti morate računati dok pretječete u situaciji kao što je prikazana na slici?

<p>
	Na koje opasnosti morate računati dok pretječete u situaciji kao što je prikazana na slici?</p>
na vozila koja nailaze iz sprotnog smjera
na smanjenu duljinu puta pretjecanja
na premalu brzinu vozila koje pretječete

Informacije

Opasnosti tijekom vožnje u koloni nastaju zbog vožnje na premalom razmaku, što rezultira naletom na vozilo ispred. Potreban razmak u koloni predstavlja duljinu zaustavnog puta uvećanu za dva do tri metra od vozila ispred (sigurnosni razmak pri zaustavljanju). Vozač ne smije vozilom početi pretjecati ili obilaziti kolonu vozila. U situaciji na slici ne smijemo započeti pretjecati jer nailaze vozila iz suprotnog smjera.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.