Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Vožnja izvan naselja

Koliki razmak ste, u pravilu,  dužni držati kada vozite iza drugog vozila ako je kolnik sklizak?


	Koliki razmak ste, u pravilu,  dužni držati kada vozite iza drugog vozila ako je kolnik sklizak?
dvostruko veći od razmaka na suhom kolniku
trostruko veći od razmaka na suhom kolniku
isti razmak kao kad je kolnik suh

Informacije

Put kočenja će se na mokrom kolniku u odnosu na suh kolnik povećati dva puta, na kolniku pokrivenim blatom ili snijegom četri puta i na poledici će put kočenja biti osam puta dulji. Vozač stoga treba na mokrom kolniku dvostruko povećati razmak od vozila ispred.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.