Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Vožnja izvan naselja

Koje su opasnosti moguće u vožnji na cesti izvan naselja?


	Koje su opasnosti moguće u vožnji na cesti izvan naselja?
nepregledan zavoj
na pojedinim dionicama mogući odroni kamenja
vožnja raskrižjem u više razina

Informacije

Kod vožnje prometnicama s velikom preglednošću i većom širinom prometnih traka vozači češće voze preko ograničene brzine i skloniji su rizičnim pretjecanjima. Dionice u kojima su češći zavoji često zbog neprilagođene brzine vozača imaju posljedicu slijetanje vozila s ceste, dok na djelovima uz šumu ili na cestovnim građevinama (posebice zimi) dolazi do klizana i zanošenja vozila jer je kolnik mokar i sklizak. U usjecima i zasjecima opasnost je od odrona kamenja, a prelasci preko pruge često nisu zaštićeni branicima ili polubranicima.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.