Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Vožnja izvan naselja

Koje opasnosti možete predvidjeti tijekom vožnje nizbrdicom?

produljen put kočenja
kraći zaustavni put
pregrijavanje kočnica

Informacije

Prilikom vožnje nikada se ne smije ugasiti motor jer tada kočioni sustav više neće raditi u potpunosti. Vožnja po nizbrdici je mnogo opasnija od vožnje uzbrdicom. Ubrzavanje vozila zahtijeva stalno kočenje. Ne preporučuje se dulje kočenje nožnom kočnicom jer se kočnica prekomjerno zagrijava, a time učinak kočenja opada. Na nizbrdici treba kočiti što više motorom, pravodobno promijeniti u niži stupanj prijenosa, ovisno o nagibu i duljini nizbrdice.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.