Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Vožnja izvan naselja

Kako treba voziti zavojem u situaciji prikazanoj na slici?


	Kako treba voziti zavojem u situaciji prikazanoj na slici?
do polovice zavoja smanjiti brzinu
od polovice zavoja postupno povećavati brzinu
voziti maksimalnom brzinom koja je dopuštena na cesti izvan naselja

Informacije

Kada je obilježena prometna traka, vozimo se sredinom prometne trake. Približavajući se zavoju treba prilagoditi brzinu (do polovice zavoja), utvrditi nailazi li vozilo iz suprotnog smjera (ako je to zbog preglednosti zavoja moguće), pomaknuti vozilo ulijevo, ali samo do središnje pune crte. Brzinu treba održavati nepromijenjenom. U trenutku ulaska u zavoj treba pomaknuti vozilo prema unutarnjem desnom rubu zavoja. Ne smije se kočiti u zavoju, niti pritiskati papučicu spojke. Od polovice zavoja treba postupno povećavati brzinu. Po izlasku iz zavoja treba zauzeti položaj vozilom u sredini prometne trake.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.