Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Vožnja izvan naselja

Kako treba postupiti vozač u vožnji po uzbrdici?


	Kako treba postupiti vozač u vožnji po uzbrdici?
prilagoditi brzinu vožnje uzbrdici i njenoj duljini
održavati potreban razmak između vozila
voziti s minimalnim ubrzanjem

Informacije

Vožnjom po uzbrdici više se opterećuje motor nego po ravnoj cesti. Ako dugo vozimo u visokim okretajima motora, motor se može brzo pregrijati. Stoga treba pravodobno prilagoditi stupanj prijenosa i pritisak na gas prilagoditi uzbrdici i njenoj duljini. Pri duljoj dionici vožnje po uzbrdici mora se održavati potreban razmak između vozila.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.