Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Vožnja izvan naselja

Kako treba postupiti vozač u vožnji po nizbrdici?


	Kako treba postupiti vozač u vožnji po nizbrdici?
pravodobno promijeniti u niži stupanj prijenosa
voziti trakom za spora vozila
isključiti rad motora

Informacije

Prilikom vožnje nikada se ne smije ugasiti motor jer tada kočioni sustav više neće raditi u potpunosti. Vožnja po nizbrdici je mnogo opasnija od vožnje uzbrdicom. Ubrzavanje vozila zahtijeva stalno kočenje. Ne preporučuje se dulje kočenje nožnom kočnicom jer se kočnica prekomjerno zagrijava, a time učinak kočenja opada. Na nizbrdici treba kočiti što više motorom, pravodobno promijeniti u niži stupanj prijenosa, ovisno o nagibu i duljini nizbrdice.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.