Prometni propisi i pravila / Vožnja izvan naselja

Kako se trebate ponašati pri vožnji u koloni ako se nađete u situaciji prikazanoj na slici?


	Kako se trebate ponašati pri vožnji u koloni ako se nađete u situaciji prikazanoj na slici?
održavati potreban razmak
promatrati stop-svjetla na vozilima
kad je to moguće, obavljati pretjecanje kolone

Informacije

Najveće opasnosti tijekom vožnje u koloni nastaju zbog vožnje na nedovoljnom razmaku, što rezultira naletom na vozilo ispred. Za vrijeme vožnje u koloni dužni smo promatrati stop-svjetla na vozilima ispred nas. Vozač ne smije vozilom početi pretjecati ili obilaziti kolonu vozila.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.