Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Vožnja izvan naselja

Kako se treba ponašati vozač vozila koji je započeo pretjecanje ako se iznenada pojavilo vozilo iz suprotnog smjera?


	Kako se treba ponašati vozač vozila koji je započeo pretjecanje ako se iznenada pojavilo vozilo iz suprotnog smjera?
odustati od pretjecanja
vratiti se iza vozila koje je započeo pretjecati
pokušati obaviti pretjecanje prije susreta s vozilom iz suprotnog smjera

Informacije

Kad se prilikom pretjecanja iznenada pojavi vozilo iz suprotnoga smjera (često zbog njegove prevelike brzine kretanja) ili ako se pogrešno procijeni potrebna duljina puta pretjecanja, treba odustati od pretjecanja i vratiti se iza vozila koje se namjeravalo pretjecati i strpljivo čekati novi pogodan trenutak.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.