Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Vožnja izvan naselja

Čemu ste dužni prilagoditi brzinu vožnje na cesti izvan naselja u situaciji prikazanoj na slici?


	Čemu ste dužni prilagoditi brzinu vožnje na cesti izvan naselja u situaciji prikazanoj na slici?
vrsti ceste po kojoj vozite
smanjenoj vidljivosti i preglednosti
postavljenim znakovima opasnosti

Informacije

Vozač tijekom vožnje mora dobro pratiti prelazak iz jedne u drugu vrste ceste kako bi prema tome prilagođavao brzinu kretanja u slučaju da brzina kretanja nije definirana znakom ograničenja brzine. Znakovi opasnosti postavljaju se prije mjesta gdje se nalazi opasnost definirana znakom, što omogućuje vozaču da na vrijeme prilagodi brzinu kretanja.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.