Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Vožnja izvan naselja

Čemu je vozač dužan prilagoditi brzinu vožnje?


	Čemu je vozač dužan prilagoditi brzinu vožnje?
vremenskim uvjetima
gustoći i stukturi prometnog toka
maksimalnoj snazi motora svog vozila

Informacije

Prilagođena brzina podrazumijeva brzinu prilagođenu uvjetima vožnje kako bi se vozilo uvijek moglo zaustaviti prije prepreke ili postupiti po značenju prometnoga znaka. Vozač je dužan prilagoditi brzinu vožnje: - vrsti ceste i stanju kolnika, - uvjetima vidljivosti i preglednosti, - vremenskim uvjetima, - gustoći i strukturi prometnog toka, - svojim sposobnostima i trenutačnom stanju, - vozilu kojim upravlja

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.