Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Vozilo u funkciji sigurnosti prometa

Vozite cestom izvan naselja. Što ste dužni učiniti u slučaju neispravnosti na vozilu?

pomaknuti vozilo što bliže desnom rubu kolnika
postaviti sigurnosni trokut iza vozila na razmaku od najmanje 100 m
uključiti sve pokazivače smjera

Informacije

U slučaju zaustavljanja na cesti zbog neispravnosti na vozilu, vozač mora obilježiti vozilo postavljanjem sigurnosnog trokuta na određenoj udaljenosti i omogućiti nesmetano odvijanje prometa. Ako se neispravnost uočila na cesti izvan naselja, vozilo treba zaustaviti što bliže desnom rubu kolnika, a po mogućnosti i izvan kolnika i na razmaku od najmanje 100 m postaviti sigurnosni trokut tako da bude vidljiv dolazećim vozilima s udaljenosti najmanje 150 metara. Vozač mora na vozilu uključiti uređaj za istovremeno uključivanje svih pokazivača smjera.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.