Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Vozilo u funkciji sigurnosti prometa

Što znači energetski učinkovito voziti?

ne ubrzavati naglo, izbjegavati česta i nagla kočenja
naglo kočiti i voziti maksimalnu količinu tereta na krovu i u prtljažniku
voziti u optimalnom području broja okretaja motora

Informacije

Eko vožnja podrazumijeva minimalnu potrošnju goriva, dulji vijek vozila, čistiji okoliš i uštedu novca. Pravilan i smiren način vožnje, uz tehnički ispravno vozilo, štedi gorivo i čuva okoliš. Energetski učinkovito  voziti znači: - predviđati ponašanje drugih u prometu, - ne ubrzavati naglo i izbjegavati često i naglo kočenje, - pravodobno promijeniti zimske gume ljetnima i održavati propisani tlak zraka u gumama, - ne voziti nepotreban teret u prtljažniku, - s krova skinuti nepotrebne nosače za prtljagu, - pri duljem čekanju isključiti motor (npr. pri zastoju u prometu, spuštenim branicima i si.), - voziti u optimalnom (zelenom) području broja okretaja motora, - prilagoditi snagu motora uvjetima vožnje

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.