Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Vozilo u funkciji sigurnosti prometa

Što čini zimsku opremu osobnog automobila?

zimske gume (M+S) na svim kotačima
ljetne gume dubine profila 4 mm i s lancima za snijeg pripravnim za postavljanje na pogonske kotače
zimske gume (M+S) samo na pogonskim kotačima

Informacije

ZIMSKA OPREMA potrebna je na zimskim dionicama javnih cesta u Republici Hrvatskoj u razdoblju od 15. studenoga do 15. travnja iduće godine. 1. zimske gume (M+S) na svim kotačima 2. ljetne gume s najmanjom dubinom profilom 4 mm i sa pripravnim lancima za snijeg za pogonske kotače

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.