Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Vozilo u funkciji sigurnosti prometa

Po čemu ćete prepoznati vozilo koje prati izvanredni prijevoz?

po uključenim svim pokazivačima smjera
po uključenom rotacijskom svjetlu žute boje
po natpisu na krovu vozila „Izvanredni prijevoz“

Informacije

Prijevoz izvanrednog tereta obavlja se prema posebnim pravilima i uz vozila koja prate izvanredne prijevoze. Vozilo koje prati izvanredni prijevoz opremljeno je rotacijskim svjetlima žute boje i natpisom na krovu "IZVANREDNI PRIJEVOZ". Vozilo se kreće ispred vozila koje prevozi specijalni teret, a na autocesti obvezno i iza tog vozila. U susretu s takvim vozilom vozač je obvezan poštivati upute osoba iz pratnje, a po potrebi zaustaviti svoje vozilo i primaknuti ga što više desnom rubu kolnika.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.