Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Vozilo u funkciji sigurnosti prometa

Na što vas upozoravaju dva sigurnosna trokuta postavljena jedan pokraj drugog na kolniku?

da je na kolniku na razmaku od najmanje 100 m od tog mjesta zaustavljeno vozilo koje prevozi opasne tvari
da se na kolniku na razmaku od najmanje 100 m od tog mjesta nalaze zaustavljena dva motorna vozila

Informacije

Ako su na kolniku postavljena dva sigurnosna trokuta, jedan pokraj drugoga, oni upozoravaju vozača da se na razmaku od najmanje 100 metara od toga mjesta nalazi zaustavljeno vozilo koje prevozi opasne tvari. To može značiti da je to vozilo zaustavljeno zbog određenog razloga ili se dogodila prometna nesreća. Noću se uz sigurnosni trokut obvezno postavlja baterijska svjetiljka sa svjetlima narančaste boje. Dva sigurnosna trokuta jedan pored drugoga koriste se i u slučaju da je na kolniku zaustavljena kolona vozila. Kolona je niz od najmanje tri vozila, osim bicikla, traktora, radnog stroja i zaprežnog vozila, koja su zaustavljena na cesti ili se kreću istom prometnom trakom u istom smjeru, pri čemu su brzina kretanja vozila i postupci vozača međusobno uvjetovani i između kojih ne može bez ometanja ući drugo vozilo.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.