Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Vozilo u funkciji sigurnosti prometa

Kako trebate postupiti kada sustignete vozilo kojim se obavlja izvanredni prijevoz kao u situaciji prikazanoj na slici?


	Kako trebate postupiti kada sustignete vozilo kojim se obavlja izvanredni prijevoz kao u situaciji prikazanoj na slici?
obvezno poštivati upute osoba iz pratnje
odmah obaviti pretjecanje
voziti iza tog vozila na potrebnom razmaku dok se ne ukaže prilika za pretjecanje

Informacije

U susretu s takvim vozilom vozač je obvezan poštivati upute osoba iz pratnje, a po potrebi zaustaviti svoje vozilo i primaknuti ga što više desnom rubu kolnika. Ako vozač sustigne vozilo koje prevozi izvanredni prijevoz, dužan je voziti iza tog vozila na potrebnom razmaku dok se ne ukaže prilika za pretjecanje.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.