Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Uočavanje prometnih uvjeta i situacije

Zbog čega se bolje  uočava prometni znak u situaciji  prikazanoj na slici?


	Zbog čega se bolje  uočava prometni znak u situaciji  prikazanoj na slici?
zbog vrste prometnog znaka
zbog velikih brzina vožnje
zbog jačeg intenziteta svjetlosti

Informacije

Da bi vozač postupio prema prometnom znaku, moramo ga pravovremeno uočiti, prepoznati i razumjeti, te donjeti odluku kako pravilno postupiti. Što je prometni znak veći, lakše ga je uočiti. Zato su znakovi na cestama izvan naselja većih dimenzija nego u naseljenom mjestu. Promjenjivi prometni znakovi ili znak osvjetljen vanjskim izvorom svjetla bolje se registrira s veće udaljenosti, a posebno za smanjene vidljivosti ili noću. U odnosu na vrstu prometnog znaka najbolje se uočavaju znakovi opasnosti i izričitih naredbi, a u odnosu dan ili noć, u pravilu se bolje uočavaju noću. Prometni znak na slici bolje se uočava zbog jačeg inteziteta svjetlosti i zbog vrste prometnog znaka.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.