Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Uočavanje prometnih uvjeta i situacije

Što treba činiti vozač za pravodobno uočavanje prometnog znaka i postupanje tijekom vožnje u situaciji prikazanoj na slici?


	Što treba činiti vozač za pravodobno uočavanje prometnog znaka i postupanje tijekom vožnje u situaciji prikazanoj na slici?
pažnju usmjeriti na prometnu situaciju ispred vozila
razumjeti poruku znaka i postupiti prema njoj
voziti na minimalnom razmaku iza vozila

Informacije

Vozač mora uvijek očekivati opasnost i pažnju usmjeriti na prometnu situaciju ispred vozila na cesti i voziti s predviđanjem. Da bi vozač postupio prema prometnom znaku, mora ga pravovremeno uočiti, prepoznati i razumjeti, te donjeti odluku kako pravilno postupiti.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.