Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Uočavanje prometnih uvjeta i situacije

Što najčešće dovodi do pogrešne procjene brzine tijekom vožnje u situaciji prikazanoj na slici?


	Što najčešće dovodi do pogrešne procjene brzine tijekom vožnje u situaciji prikazanoj na slici?
procjena brzine temeljem iskustva
procjena brzine putem brzinomjera
prilagodba na određenu brzinu

Informacije

Zbog različitih situacija u kojima vozač može izgubiti osjećaj brzine, vozač procjenjuje brzinu svoga vozila pomoću brzinomjera i vizualnih i slušnih informacija. Pomoću brzinomjera je procjena najtočnija. Vozač često procjenjuje brzinu svoga vozila na temelju iskustva, što često dovodi do pogreške. Također, kod duže vožnje istom brzinom vozač procjenjuje brzinu svoga vozila manjom nego što ona stvarno jest jer dolazi do prilagodbe na određenu brzinu.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.