Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Uočavanje prometnih uvjeta i situacije

Što bi u situaciji prikazanoj na slici mogao tijekom vožnje očekivati vozač vozila  ispred?


	Što bi u situaciji prikazanoj na slici mogao tijekom vožnje očekivati vozač vozila  ispred?
vozilo iz suprotnog smjera koje pretječe
da je prometna situacija sigurna
da vozilo ispred može naglo smanjiti brzinu

Informacije

Kada vozač vozi s predviđanjem, pogled iz vozila treba uvijek usmjeriti ispred vozila na udaljenosti koja se može prijeći vremenski za pet do šest sekundi ovisno o brzini i preglednosti ceste. Takvim načinom vožnje može se na vrijeme uočiti na svojoj strani ceste vozilo iz suprotnog smjera koje pretječe, vozilo koje se nepažljivo uključuje sa sporedne ceste, vozilo koje iz suprotnog smjera sječe zavoj zbog neprilagođene brzine vožnje ili naglo smanjenje brzine vozila ispred.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.