Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Uočavanje prometnih uvjeta i situacije

Pomoću čega vozač obavlja provjeru prometnih uvjeta?


	Pomoću čega vozač obavlja provjeru prometnih uvjeta?
pomoću unutarnjeg zrcala, vanjskih zrcala i pogledom preko ramena
samo pomoću vanjskih zrcala i pogledom preko ramena
samo pomoću unutarnjeg zrcala i vanjskih zrcala

Informacije

Kako bi vožnja bila sigurna za vozača, a ujedno i za ostale sudionike u prometu, vozač stalno mora znati što se događa sa prednje, stražnje i sa bočnih strana vozila. Provjera prometnih uvjeta vrši se pomoću unutarnjeg zrcala, vanjskog zrcala i pogledom preko ramena (mrtvi kut).

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.