Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Uočavanje prometnih uvjeta i situacije

Koji je preduvjet vozaču važan za uspješno i sigurno gledanje iz vozila?

vezanje sigurnosnim pojasom
prilagodba sjedala i pravilan položaj za upavljačem
pravilna prilagodba vozačkih zrcala

Informacije

Vidno polje vozača iz vozila ograničeno je konstrukcijskim osobinama i veličinom ostakljenih površina vozila. Prilikom ulaska u vozilio vozač si je dužan prilagoditi sjedalo i pravilan položaj za upravljačem, a zatim vozačka zrcala. Takvom prilagodbom vozač si je omogućio uspješno i sigurno gledanje iz vozila. Vezanjem sigurnosnog pojasa vozač si osigurava sigurniju vožnju jer se prilikom sudara sprečava udaranje glavom u vjetrobransko staklo, udarac prsa u upravljač i naravno izlijetanje vozača iz vozila.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.