Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Uočavanje prometnih uvjeta i situacije

Kako vozač treba postupiti tijekom vožnje ako se nađe u situaciji prikazanoj na slici?


	Kako vozač treba postupiti tijekom vožnje ako se nađe u situaciji prikazanoj na slici?
prekontrolirati brzinu putem brzinomjera
voziti brzinom 90 km/h
prilagoditi brzinu ograničenju na prometnom znaku

Informacije

Da bi vozač postupio prema prometnom znaku, moramo ga pravovremeno uočiti, prepoznati i razumjeti, te donjeti odluku kako pravilno postupiti. Prometne znakove u pravilu postavljamo s desne strane u smjeru kretanja. Kad uoči prometni znak ograničenja brzine vozač mora prekontrolirati brzinu putem brzinomjera i prema potrebi prilagoditi brzinu ograničenju na prometnom znaku.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.