Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Uočavanje prometnih uvjeta i situacije

Kako vozač tijekom vožnje treba postupiti u situaciji prikazanoj na slici?


	Kako vozač tijekom vožnje treba postupiti u situaciji prikazanoj na slici?
očekivati opasnost na cesti
voziti brzinom 90 km na sat
prilagoditi brzinu vožnje prometnom znaku

Informacije

Vozač mora uvijek očekivati opasnost na cesti i voziti s predviđanjem. Budući da se prometni znakovi u pravilu postavljaju s desne strane u smjeru vožnje, defenzivni vozač ih uvijek traži kako bi mogao prilagoditi svoju brzinu vožnje prometnom znaku. U tijeku vožnje vozač mora očekivati opasnost na cesti i prilagoditi brzinu vožnje prometnom znaku.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.