Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Uočavanje prometnih uvjeta i situacije

Kada je za vozača iznimno važna prilagodba očiju na svjetlo i tamu?

pri vožnji velikim brzinama
tijekom noćne vožnje
pri vožnji tunelom koji je osvijetljen

Informacije

Prilagodba na svjetlost i tamu iznimno je važna u noćnoj vožnji, gdje često imamo prelaze iz osvjetljenih dionica ceste na dionice koje nemaju svjetlosne infrastrukture. Prilagodba oka na tamu traje duže nego na prijelaz s tame na svjetlo. Takva je situacija česta kod vožnje tunelom. Ako tunel ima potrebno osvjetljenje, često nije potrebna prilagodba oka na tamu i obrnuto jer je rasvjeta približna danjem svjetlu.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.