Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Propisi u cestovnom prometu

Koja osoba može steći pravo na samostalno upravljanje vozilom određene kategorije?

osoba koja je duševno i tjelesno sposobna upravljati vozilom
osoba koja je navršila minimalnu dob za upravljanjem vozilom
osoba koja ima najmanje višu školsku spremu

Informacije

Pravo na samostalno upravljanje vozilom može steći osoba ako je: - duševno i tjelesno sposobna upravljati vozilom određene kategorije - navršila minimalnu dob za upravljanje vozilom određene kategorije - položila vozački ispit za upravljanje vozilom određene kategorije - ako joj odlukom nadležnog tijela nije zabranjeno upravljanje vozilom

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.