Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Prometna pravila

Zbog čega je vozač dužan prilagoditi brzinu vožnje kada se vozilom približava prijelazu ceste preko željezničke pruge u istoj razini?

zbog toga da bi mogao proći preko prijelaza prije vlaka
zbog toga da bi se sigurno uspio zaustaviti pred uređajem za zatvaranje prometa
zbog toga da bi se sigurno uspio zaustaviti pred uređajem za davanje znakova kojima se najavljuje približavanje vlaka

Informacije

Vozač je dužen prilagoditi brzinu vožnje kada se vozilom približava prijelazu ceste preko željezničke pruge u istoj razini zbog toga da bi se sigurno uspio zaustaviti pred uređajem za zatvaranje prometa i zbog toga da bi se sigurno uspio zaustaviti pred uređejem za davanje znakova kojima se najavljuje približavanje vlaka.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.