Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Prometna pravila

Vozač vozila ispred ima uključene sve pokazivače smjera. Što to može značiti?


	Vozač vozila ispred ima uključene sve pokazivače smjera. Što to može značiti?
da je zaustavljen zbog propuštanja pješaka
da vozi unatrag
da je zaustavljen zbog kvara na vozilu

Informacije

Uključeni svi pokazivači smjera na vozilu se koriste: - kod kretanja vozila kao zadnjeg u koloni - ako vozač vozi brzinom manjom za više od polovice najveće dozvoljene brzine - kod vožnje unatrag - ako je vozilo zaustavljeno na mjestu gdje je zabranjeno zaustavljanje i parkiranje (kvar vozila) - ako vozač namjerava znatno smanjiti brzinu kretanja - kada je vozilo zaustavljeno na mjestu gdje ga drugi vozač ne može na vrijeme uočiti

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.