Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

Prometni propisi i pravila / Prometna pravila

Vozač vozila ispred ima uključene sve pokazivače smjera. Što to može značiti?

<p>
	Vozač vozila ispred ima uključene sve pokazivače smjera. Što to može značiti?</p>
da je zaustavljen zbog propuštanja pješaka
da vozi unatrag
da je zaustavljen zbog kvara na vozilu

Informacije

Uključeni svi pokazivači smjera na vozilu se koriste: - kod kretanja vozila kao zadnjeg u koloni - ako vozač vozi brzinom manjom za više od polovice najveće dozvoljene brzine - kod vožnje unatrag - ako je vozilo zaustavljeno na mjestu gdje je zabranjeno zaustavljanje i parkiranje (kvar vozila) - ako vozač namjerava znatno smanjiti brzinu kretanja - kada je vozilo zaustavljeno na mjestu gdje ga drugi vozač ne može na vrijeme uočiti

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.