Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Prometna pravila

Što ste dužni učiniti zbog neke zapreke na cesti ako procijenite da nemate dovoljno prostora za sigurno mimoilaženje?

povećati brzinu i što prije proći pokraj zapreke
usporiti kretanje svog vozila, a po potrebi i zaustaviti ga
propustiti vozilo iz suprotnog smjera

Informacije

Mimoilaženje je postupak prolaženja vozilom pokraj drugog vozila koji se po istom kolniku kreće u suprotnom smjeru i u pravilu se događa s lijeve strane. U slučaju zapreke na cesti ako procjenimo da nema dovoljno prostora za sigurno mimoilaženje, dužni smo usporiti brzinu kretanja, prema potrebi se zaustaviti i propustiti vozilo iz suprotnoga smjera.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.