Prometni propisi i pravila / Prometna pravila

Smijete li u situaciji kao što je prikazana na slici započeti pretjecanje autobusa?


	Smijete li u situaciji kao što je prikazana na slici započeti pretjecanje autobusa?
ne smijete, jer to nije dopušteno oznakama na kolniku
smijete nakon što osobni automobil obavi pretjecanje

Informacije

Pretjecanje je dozvoljeno jer isprekidana razdjelna crta na kolniku dozvoljava kretanje vozila preko nje, ali nakon što radnju pretjecanja obavi vozilo koje je već krenulo u postupak pretjecanja.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.