Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Prometna pravila

Smijete li se svojim vozilom kretati srednjom prometnom trakom na cesti u situaciji prikazanoj na slici?


	Smijete li se svojim vozilom kretati srednjom prometnom trakom na cesti u situaciji prikazanoj na slici?
smijete kada pretičete vozila koja se kreću sporije
smijete kada se morate zaustaviti zbog kvara na vozilu
ne smijete jer je ta traka namijenjena samo za spora vozila

Informacije

Na cesti s kolnikom za promet vozila u oba smjera na kojem postoje tri prometne trake vozač se ne smije vozilom kretati prometnom trakom koja se nalazi uz lijevi rub kolnika u smjeru kretanja. Vozač se u ovoj situaciji smije koristiti srednjom prometnom trakom isključivo iz razloga pretjecanja vozila u situaciji kada tu prometnu traku ne koriste vozila iz suprotnog smjera, a to mu dopušta dvostruka kombinirana crta na kolniku.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.