Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Prometna pravila

Približavate se vozilom raskrižju i namjeravate voziti ravno u situaciji kao što je prikazana na slici. Kako ćete postupiti?


	Približavate se vozilom raskrižju i namjeravate voziti ravno u situaciji kao što je prikazana na slici. Kako ćete postupiti?
zaustaviti vozilo na potrebnom razmaku iza zaustavljenog vozila
nastaviti vožnju nakon što se upali zeleno svjetlo
prestrojiti se u lijevu prometnu traku i nastaviti vožnju bez obzira na to koje je svjetlo upaljeno na semaforu

Informacije

Vozač se nalazi u prometnoj traci koja mu omogućuje kretanje ravno, pa će nakon što se upali zeleno svjetlo na semaforu (slobodan prolazak), nastaviti kretanje za plavim vozilom.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.