Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Prometna pravila

Namjeravate se vozilom s ceste bez suvremenoga kolničkog zastora uključiti u promet kao u situaciji prikazanoj na slici. Kako ćete postupiti?


	Namjeravate se vozilom s ceste bez suvremenoga kolničkog zastora uključiti u promet kao u situaciji prikazanoj na slici. Kako ćete postupiti?
uključiti pokazivač smjera
uvjeriti se da to možete učiniti sigurno
uključiti duga svjetla

Informacije

Vozač koji se uključuje u promet sa zemljane ceste dužan je propustiti sva vozila i pješake koji se kreću cestom, odnosno prometnom površinom na koju se uključuje i ukloniti blato sa kotača. Vozač koji se uključuje u promet sa zemljane ceste dužan je prije uključivanja prvo zaustaviti vozilo i uvjeriti se da to može učiniti sigurno, a smjer uključivanja najaviti uz pomoću pokazivača smjera.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.