Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Prometna pravila

Kako treba postupiti vozač vozila koji se svojim vozilom kreće unatrag u situaciji kao što je prikazana na slici?


	Kako treba postupiti vozač vozila koji se svojim vozilom kreće unatrag u situaciji kao što je prikazana na slici?
propustiti vozilo koje dolazi iz suprotnog smjera
propustiti vozilo koje dolazi iza njegovog vozila
uključiti sve pokazivače smjera

Informacije

Vozač koji se namjerava kretati svojim vozilom unatrag može to učiniti samo na kratkom dijelu ceste i ako time ne ugrožava ili ometa druge sudionike u prometu. Za vrijeme kretanja unatrag na vozilu moraju biti uključeni svi pokazivači smjera i vozač se je dužan kretati onom stranom kojom se do tada kretao vožnjom unaprijed. Kada se vozač kreće unatrag, dužan je propustiti vozilo koje dolazi iza njegova vozila.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.