Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Prometna pravila

Kako mora postupiti vozač prema vozilu javnog prijevoza putnika kada se to vozilo uključuje u promet sa stajališta koje se nalazi izvan kolnika?

dužan mu je omogućiti uključivanje
nije mu dužan omogućiti uključivanje
dužan mu je omogućiti uključivanje samo ako organizirano prevozi djecu

Informacije

Vozač je prilikom vožnje u naselju dužan omogućiti (ako je to moguće bez ugrožavanja ili ometanja prometa) autobusu javnog gradskog prijevoza putnika, tramvaju ili autobusu koji organizirano prevozi djecu uključivanje u promet kad ta vozila izlaze sa stajališta ili ugibališta koja se nalaze izvan kolnika, odnosno s proširenja prometne trake koja služi kao stajalište.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.