Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Prometna pravila

Kako ćete postupiti u slučaju požara na vašem vozilu za vožnje u tunelu?

zaustaviti vozilo i isključiti motor vozila
ako se požar ne može ugasiti, napustiti vozilo i krenuti prema skloništu
nastaviti voziti do izlaska iz tunela

Informacije

U slučaju požara vešeg vozila u tunelu približiti ćete svoje vozilo što bliže desnom rubu kolnika ako niste u blizini ugibališta u tunelu i isključit ćete motor. Pokušat ćete ugasiti požar ukoliko imate aparat za gašenje požara ili je dostupan u tunelu. Ako ga ne možete ugasiti, napustite vozilo i krenite prema najblžem skloništu (vidi evakuacijske crte).

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.