Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Prometna pravila

Kada vozač na cesti ne smije pretjecati?

kada ugrožava druge sudionike u prometu
kada nema prometa iz suprotnog smjera
kada mu je pretjecanje zabranjeno prometnim znakom ili oznakama na kolniku

Informacije

Vozač na cesti ne smije pretjecati ako time ometa ili ugrožava normalno kretanje vozila koja dolaze iz suprotnoga smjera ili vozilo koje pretječe i ako na cesti nema dovoljno prostora za sigurno izvođenje tih radnji. Pretjecanje se zabranjuje prometnim znakom "zabrana pretjecanja svih motornih vozila osim motocikla bez prikolice i mopeda", oznakama na kolniku, nepreglednim dionicama ceste ili ako je vozilo iza krenulo u pretjecanje.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.