Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Prometna pravila

Je li vozač dužan nakon pretjecanja drugog vozila dati znak pokazivačem smjera da se namjerava vratiti na prometnu traku kojom se kretao prije pretjecanja?

dužan je
nije dužan

Informacije

Pretjecanje je postupak prolaženja vozilom pokraj drugog vozila koje se kreće u istom smjeru i u pravilu se obavlja sa lijeve strane vozila. Vozač je dužan druge sudionike pravovremeno obavijestiti pokazivačem smjera o izvođenju svoje radnje pretjecanja (lijevi pokazivač), a nakon izvedene radnje vozač nije dužan dati znak da se namjerava vratiti na prometnu traku kojom se kretao prije pretjecanja.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.