Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Postupak u slučaju prometne nesreće

Koji su najčešći uzroci prometnih nesreća?


	Koji su najčešći uzroci prometnih nesreća?
nepoštivanje prometnih propisa
neodgovorno ponašanje
vožnja brzinom prilagođenom uvjetima vožnje

Informacije

Najčešći uzroci prometnih nesreća: - loše stanje kolnika - loše stanje vozila (tehnički neispravno vozilo). - nepažnja, - loša procjena, - neodgovorno ponašanje, - neiskustvo i vještine vožnje, - mladi vozači, - vožnja pod utjecajem lijekova, droge, alkohola, - umor, -nepoštivanje prometnih propisa i pravila, -vožnja neprilagođenom brzinom

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.