Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Postupak u slučaju prometne nesreće

Čime se obilježava mjesto prometne nesreće?


	Čime se obilježava mjesto prometne nesreće?
sigurnosnim trokutom
crvenom tkaninom
crvenom pločom dimenzija 50x50 cm

Informacije

Mjesto prometne nesreće obilježava se sa sigurnosnim trokutom koji se postavlja na udaljenosti od najmanje 100 m na cesti izvan naselja, a u naselju prema procjeni. Preporuča se i: 1. na vozilu uključiti sve pokazivače smjera, 2. uključiti glavna svjetla, 3. noću i u uvjetima smanjene vidljivosti uz trokut postaviti baterijsku svjetiljku.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.